Novice

Posodobitev nadgradnje pri vozu dve

Črešnjevec, 7.11.2013

Od prevzema voza dve (GVC 16/25) v letu 2009, smo v PGD Prevoje nakupili kar nekaj nove specialne gasilske opreme. Novi opremi smo morali tudi prilagoditi razporeditev opreme v nadgradnji vozila. V tem tednu smo voz dve peljali k nadgraditelju GV Pušnik, ki je specializiran za nadgradnjo gasilskih vozil. Opravil je popravilo nekaterih nedelujočih delov in vstavil nosilce za novo opremo. Nekaj kosov opreme smo iz vozila odstranili, saj v teh letih nismo imeli potrebo po uporabi le teh. Tako smo naredili prostor za drugo opremo, ki je sedaj smiselno vpeta v nadgradnjo.

 


Opravljeni so bili naslednji posegi:

  • popravilo navijaka za visokotlačno cev
  • popravilo pokvarjenih luči v nadgradnji
  • pregled svetlobnega stolpa
  • vstavitev nosilcev za: zajemalna nosila, termovizijsko kamero, orodje za vlamljanje, opremo za imobilizacijo hrbtenice, ročnik za tleče požare, lopar za usmerjanje prometa

 

Fotografije

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information