Koledar

Koledar dogodkov

Prejšnji mesec Včeraj Jutri Naslednji mesec
Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec

Izlet članic GZ Lukovica

x
Sobota 26 Oktober 2019od Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zadetki : 45

V soboto, 26.10.2019 bomo obiskale gasilski vadbeni center v Ormožu, kjer si bomo ogledale regijski poligon.

Ker se bliža Martinovo in bomo v vinorodnih  krajih bomo nadaljevale do zidanice na Humu pri Ormožu, kjer bomo degustirale tri vrste vina in imele malo malice.
Ekskurzijo bomo nadaljevale v gasilski muzej PGD Miklavž pri Ormožu. V Miklavžu si bomo ogledale baročno cerkev iz 16 stoletja. Po prečudoviti vinorodni pokrajini bomo pot nadaljevale proti Jeruzalemu. Ogled zelo lepe Jeruzalemske cerkve, ogled dvorca Jeruzalem, sprehod po zanimivem parku od koder lahko peš nadaljujemo do Vinskega hrama, kjer bomo imele pozno kosilo.

Avtobus bo prve članice pobral na avtobusni postaji na Prevojah ob 6.45, na avtobusni postaji v Lukovici ob 6.50 in tako naprej po avtobusnih postajah do Trojan.

Naslov : Prlekija
Stik : Predsednice komisije za članice v matičnem društvu.
Prijave do torka 22.10.2019 zvečer. Cena izleta 10 EUR po osebi in se pobere na avtobusu.

Nazaj

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information