Koledar

Koledar dogodkov

Prejšnji mesec Včeraj Jutri Naslednji mesec
Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec

Strokovna ekskurzija PGD Prevoje

x
Sobota 28 September 2019, 06:30
od Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zadetki : 75

PGD Prevoje vabi svoje člane in članice na strokovno ekskurzijo na Dolenjsko. Dobimo se v soboto 28.9.2019 ob 6.30 pred gasilskim domom. Prav tako so vabljeni tudi naši krajani, ki niso člani društva. Skladno z varnostnimi navodili NEK si elektrarno lahko ogledajo le polnoletne osebe, ki se pred vstopom identificirajo z osebnim dokumentom. Zaradi pravočasne izdelave kartic za napovedano skupino obiskovalcev ob vstopu v NEK, je potrebno ob prijavi sporočiti datum in kraj rojstva, naslov, vrsto in številko osebnega dokumenta ter državljanstvo.

Naslov : Dolenjska
Stik : Mateja Pavlič
Prijave sprejemamo do zapolnitve 30 prostih mest oziroma do 19. septembra. Cena ekskurzije je za člane društva* 22,00 eur, za nečlane pa 27,00 eur. V ceno je vključen prevoz, ogledi po programu, malica ter strošek večerje (brez pijače).

Nazaj

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information