Koledar

Koledar dogodkov

Prejšnji mesec Včeraj Jutri Naslednji mesec
Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec

Strokovna ekskurzija PGD Prevoje

x
Sobota 20 Oktober 2018, 07:00
od Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zadetki : 89

PGD Prevoje organizira v soboto, 20. 10. 2018, strokovno ekskurzijo v Rogaško Slatino in  Olimje. Program strokovne ekskurzije:dobimo se ob 7.00 uri pred gasilskim domom v Šentvidu. Odpeljemo se do Šentjurja pri Celju, kjer si bomo ogledali Ferležev mlin in okusili slastne žemljice iz krušne peči. Od tod se bomo odpeljali v Rogaško Slatino, kjer bomo imeli voden ogled Steklarne Rogaška. Kolegi iz PGD Steklarna Rogaška Slatina nam bodo predstavili delovanje društva in nam razkazali vozni park. Tu si bomo privoščili tudi malico. Popoldan se bomo odpeljali do Olimja, kjer se bomo sprehodili po Minoritskem samostanu, si ogledali Čokoladnico in odvisno od razpoložljivega časa tudi Jelenov Greben. Ogledali si bomo še proizvodnjo Piva Haler ter si pri njih privoščili tudi pozno kosilo. V Šentvid se bomo vračali v poznih večernih urah. V kolikor se želi ekskurzije udeležiti mladoletni član PGD Prevoje, ga mora spremljati starš ali skrbnik.

Naslov : Rogaška slatina z okolico
Stik : Prevsednica PGD Prevoje
Prijave sprejema Mateja Pavlič na telefon 041 466 060 (v popoldanskih urah) do vključno 16. 10. 2018 oz. do zasedbe mest na avtobusu. Pričakujemo, da se boste ekskurzije zanesljivo udeležili, v kolikor se nanjo prijavite. Denar bomo pobirali glede na dogovor ob prijavi.

Nazaj

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information