Koledar

Koledar dogodkov

Prejšnji mesec Včeraj Jutri Naslednji mesec
Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec

Strokovna ekskurzija PGD Prevoje

x
Sobota 21 Oktober 2017, 06:45
od Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zadetki : 227

PGD Prevoje vabi člane in članice društva ter tudi nečlane na strokovno ekskurzijo na Koroško. Izlet bo potekal v soboto 21. oktobra, odhod je ob 6:45 pred gasilskim domom v Šentvidu. Cena ekskurzije je za člane društva* 22,00 eur, za nečlane pa 27,00 eur. V ceno je vključen prevoz, ogledi po programu, dopoldanska malica ter strošek kosila (brez pijače). V kolikor se želi ekskurzije udeležiti mladoletni član PGD Prevoje, ga mora spremljati starš ali skrbnik.

 

*Član društva je tisti, ki je poravnal vse obveznosti do društva - plačilo članarine za vsa leta.

Naslov : Koroška
Stik : Mateja Pavlič
Prijave sprejema Mateja Pavlič na telefon 041 466 060 (v popoldanskih urah) do vključno 15. 10. 2017 oz. do zasedbe mest na avtobusu. Pričakujemo, da se boste ekskurzije zanesljivo udeležili, v kolikor se nanjo prijavite. Denar bomo pobirali glede na dogovor ob prijavi.

Nazaj

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information